Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 62%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Brez zadetkov na obračunu Rudarja in Gorice

Nogometaši velenjskega Rudarja in Gorice so igrali predzadnjo tekmo zaradi poplav prestavljenega 3. kroga 2. SNL.

Brez zadetkov na obračunu Rudarja in Gorice

Obračun v Velenju se je končal brez zadetkov. Dolg iz tega kroga bosta poravnala še Nafta in Ilirija, in sicer 9. novembra.

Nogometašem kranjskega Triglava pa je v sredo pripadel derbi kroga, Kranjčani so v gosteh z 2:1 premagali vodilno ekipo Beltince Klimo Tratnjek. Prekmurci so sicer zadržali prvo mesto na lestvici, Kranjčani pa so na drugem mestu vsaj začasno prehiteli Nafto, za Beltinci zaostajajo dve točki.

Triglav je z golom Goldena Okoche Gibsona vodil že po prvem polčasu, v drugem so domači prek Luke Pihlerja izenačili, Gorenjcem pa je zlata vredne točke v izdihljajih tekme, v tretji minuti sodnikovega dodatka, s svojim drugim golom na tekmi zagotovil Nigerijec Gibson.

V torek so Bilje s 5:1 premagale Fužinar, Grosuplje pa z 1:0 Primorje. V sredo pa je še Dravinja premagala Krko s 3:0, Bistrica v gosteh Jadran s 4:1, Tolmin pa doma Tabor s 3:1.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0