Ljubljana

Oblačno Humidity: 84%
14°C
PETEK
6°C / 23°C
SOBOTA
9°C / 23°C
NEDELJA
12°C / 23°C
PONEDELJEK
13°C / 27°C
TOREK
14°C / 29°C
SREDA
15°C / 30°C
ČETRTEK
17°C / 32°C

Krka ugnala Ilirijo, slovo Doba in Krškega od 2. SNL

Nogometaši Krke so v 28. krogu 2. slovenske lige premagali Ilirijo s 3:2 in bodo najverjetneje sezono končali na tretjem mestu, mesto pred Ilirijo, ki je najmanj četrta.

Krka ugnala Ilirijo, slovo Doba in Krškega od 2. SNL

Iz lige bosta izpadla Krško in Roltek Dob.

Na drugih današnjih obračunih je Krško z 2:1 odpravilo Rudar, Grosuplje so v gosteh s 3:1 premagale zadnjeuvrščeni Roltek Dob, Nafta pa je z enakim izidom zmagala v Dekanih.

V sredo so nogometaši Aluminija v gosteh premagali Bilje s 3:1 in se prebili na vrh lestvice. Doslej vodilna Rogaška je namreč kljub vodstvu z 2:0 izgubila v Ajdovščini proti Primorju z 2:4 ter tako zdaj za točko zaostaja za Kidričani. Prvo mesto prinaša preboj v prvo ligo, drugo mesto pa v kvalifikacije za elitno konkurenco.

Pri Aluminiju je bil z dvema goloma junak kapetan Nik Marinšek, ki je skupno že pri 21 zadetkih, za enega zaostaja za vodilnim strelcem Matejem Poplatnikom iz Ilirije.

Na drugih sredinih tekmah je Triglav v gosteh z 2:1 premagal Beltince, Bistrica pa doma s 4:0 Fužinar.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0