Ljubljana

15°C
Jasno Humidity: 79%
PONEDELJEK
10°C / 21°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
10°C / 22°C
ČETRTEK
9°C / 22°C
PETEK
10°C / 25°C
SOBOTA
11°C / 20°C

Krka ugnala Ilirijo, slovo Doba in Krškega od 2. SNL

Krka ugnala Ilirijo, slovo Doba in Krškega od 2. SNL

Nogometaši Krke so v 28. krogu 2. slovenske lige premagali Ilirijo s 3:2 in bodo najverjetneje sezono končali na tretjem mestu, mesto pred Ilirijo, ki je najmanj četrta.

Iz lige bosta izpadla Krško in Roltek Dob.

Na drugih današnjih obračunih je Krško z 2:1 odpravilo Rudar, Grosuplje so v gosteh s 3:1 premagale zadnjeuvrščeni Roltek Dob, Nafta pa je z enakim izidom zmagala v Dekanih.

V sredo so nogometaši Aluminija v gosteh premagali Bilje s 3:1 in se prebili na vrh lestvice. Doslej vodilna Rogaška je namreč kljub vodstvu z 2:0 izgubila v Ajdovščini proti Primorju z 2:4 ter tako zdaj za točko zaostaja za Kidričani. Prvo mesto prinaša preboj v prvo ligo, drugo mesto pa v kvalifikacije za elitno konkurenco.

Pri Aluminiju je bil z dvema goloma junak kapetan Nik Marinšek, ki je skupno že pri 21 zadetkih, za enega zaostaja za vodilnim strelcem Matejem Poplatnikom iz Ilirije.

Na drugih sredinih tekmah je Triglav v gosteh z 2:1 premagal Beltince, Bistrica pa doma s 4:0 Fužinar.

 

PREBOJNIK 01 2023 970 250 pik

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja.

 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@stadion.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@stadion.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

Oglas: