Ljubljana

Oblačno Humidity: 51%
30°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Marko Brkić odslej za Triglav

Iz Nogometnega kluba Triglav iz Kranj so danes sporočili, da članski trener orlov Toni Golem in športni direktor Marko Budanović še naprej skrbita za akcijski načrt, da bo orlovo gnezdo pred začetkom naslednje sezono dobro okrepljeno in pripravljeno za vrh prvenstvene lestvice. Naslednja novost v tamkajšnji članski ekipi je Marko Brkić.

Marko Brkić odslej za Triglav

"25- letni Marko je bil eden od nosilcev igre in tvorec uspeha šampionske Mure v sezonah 19/20 in 20/21, z naslovoma pokalnega zmagovalca in državnega prvaka. V Kranj se seli iz moštva Brinje Grosuplje. Tam je v zadnji sezoni dosegel osem zadetkov", so še sporočili Triglavani na svoji spletni strani. 

»Vesel sem, da sem postal član ekipe, ki ima popolnoma jasen cilj in glede tega smo si enotni. Lahko rečem, da bom storil vse, da pripomorem, da se po naslednji sezoni vrnemo med prvoligaške klube,« pa je dejal Brkić po podpisu pogodbe s predsednikom klub Aleksandrom Vrtačem.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0