Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 47%
30°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Robert Pevnik zapušča Aluminij

Slovenski nogometni klub Aluminij in trener Robert Pevnik sta se po končani sezoni dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe, je v izjavi za javnost sporočil klub iz Kidričevega. Aluminij je to sezono v Prvi ligi Telemach sklenil na zadnjem, desetem mestu in bo v prihodnji sezoni igral med drugoligaši.

Robert Pevnik zapušča Aluminij

Pevnik se je drugič v svoji karieri na klop Aluminija usedel marca 2022, ko je na klopi zamenjal takratnega trenerja Oskarja Drobneta.

V sezoni 2022/23 je Pevnik z rdeče-belimi nastopal v drugi ligi in z drugim mestom izboril dodatne kvalifikacije za prvo ligo proti Gorici, kjer so se njegovi varovanci ponovno vrnili med elito. Lani je Aluminij igral tudi v polfinalu pokala. Toda letos ni steklo po načrtih, Aluminij pa ni dosegel zastavljenih ciljev.

Pevnik je Kidričane vodil na 86 uradnih tekmah, ti so pod njegovim vodstvom dosegli 34 zmag, 19 remijev in 33 porazov.

"Vsem v klubu, se zahvaljujem za korektno delo, ki smo ga skupaj opravili. Posebej bi se zahvalil vsem igralcem, ki so verjeli v delo, ki smo ga opravili, prav tako ne smem pozabiti navijačev, ki so nas, ko je bilo potrebno pograjali, a vedno podpirali. Ponosen sem, da sem bil tako dolgo trener Aluminija. Klubu želim, da dvigne glavo in usmeri pogled naprej" je povedal Pevnik.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0