Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 62%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Aleksej Nikolić bo kariero nadaljeval na Sardiniji

Slovenski košarkarski reprezentant Aleksej Nikolić bo kariero nadaljeval v Italiji. Sedemindvajsetletni branilec bo nosil dres Dinama iz Sassarija, je objavila spletna stran kluba. S klubom s Sardinije bo nastopal tudi v Fibini ligi prvakov.

Aleksej Nikolić bo kariero nadaljeval na Sardiniji

Sedemindvajsetletni branilec iz Postojne je v pretekli sezoni branil barve španskega Burgosa. V pestri karieri je bil tudi član Zlatoroga, Spars Sarajeva, nemških Bamberga in Baunacha, Partizana, Trevisa in francoskega Gravelines-Dunkerqua.

Dinamo Sassari je v uvodnih dveh tekmah sezone italijanskega prvenstva zbral zmago in poraz, poražen pa je bil tudi na uvodu Fibine lige prvakov.

Aleksej Nikolić, ki je s slovensko reprezentanco leta 2017 postal evropski prvak, je dres z državnim grbom nosil na 42 uradnih tekmah.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0