Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 66%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Amadou Sow in Cedevita Olimpija prekinila pogodbo

Košarkarski klub Cedevita Olimpija in malijski košarkar Amadou Sow sta se dogovorila za sporazumno prekinitev pogodbe, je sporočil ljubljanski klub. Igralec je že odšel v ZDA, kjer ga čaka operacija poškodovanega kolena in rehabilitacija.

Amadou Sow in Cedevita Olimpija prekinila pogodbo

Amadou Sow se je Cedeviti Olimpiji pridružil lani poleti. V evropskem pokalu je zaigral na 11 tekmah, od tega jih je osem začel v prvi peterki. V povprečju je na parketu preživel malo več kot 23 minut in dosegel 7,5 točke in 5,4 skoke na tekmo. V ligi Aba je prav tako odigral 11 tekmah in imel povprečje 7,6 točke in 4,5 skoke.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0