Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 62%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Avstralec Dante Exum odslej soigralec Luke Dončića

Avstralec Dante Exum bo odslej soigralec Luke Dončića v ekipi severnoameriške košarkarske lige NBA Dallas Mavericks, je po podpisu pogodbe sporočilo moštvo iz Teksasa. V prejšnji sezoni se mu ni uspelo uvrstiti v končnico lige.

Avstralec Dante Exum odslej soigralec Luke Dončića

Osemindvajsetletni Dante Exum igra na položaju branilca, v Dallas pa prihaja iz Beograda, igral je za Partizan. Leta 2014 ga je na naboru lige NBA kot petega izbrala ekipam Utah Jazz, kjer je bil do leta 2019. Nato je odšel v Cleveland Cavaliers, kjer je bil do leta 2021, a tudi zaradi poškodb ni veliko igral.

Odšel je v Evropo, kjer je oblekel dres Barcelone in nato Partizana, v katerem je imel povprečju v prejšnji sezoni 13,2 koša in 2,7 podaje na tekmo. S črno belimi je osvojil tudi regionalno ligo Aba. V polfinalu je Partizan premagal Cedevito Olimpijo, v finalu pa Crveno zvezdo.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0