Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 63%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Cedevita Olimpija s 3:0 do devetnajstega naslova državnega prvaka

Košarkarji Cedevite Olimpije so devetnajstič postali državni prvaki. Finalno serijo proti Helios Suns so dobili s 3:0. Danes so v Domžalah zmagali s 101:81 (27:13, 56:36, 81:63).

Cedevita Olimpija s 3:0 do devetnajstega naslova državnega prvaka

Za Cedevito Olimpijo je to drugi zaporedni naslov v ligi Nova KBM in hkrati tretji v domačih tekmovanjih v tej sezoni. Septembra lani je osvojila superpokal, februarja pa je bila najboljša v pokalu Spar.

Naziv najkoristnejši igralec finala (MVP) je prejel Alen Omić.

Najboljša strelca na zadnji tekmi pri zmagovalcih sta bila Yogi Ferrell z dvajsetimi točkami in Zoran Dragić, ki jih je dosegel osemnajst, v vrstah Helios Suns pa jih je največ zbral Carlbee Ervin - 23.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0