Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 68%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Črnogorski center Vučević ostaja član bikov iz Chicaga

Črnogorski košarkar Nikola Vučević se je strinjal s triletnim podaljšanjem sodelovanja z biki iz Chicaga, kar mu bo prineslo 60 milijonov dolarjev (55 milijonov evrov). Uradno bo lahko podpisal podaljšanje pogodbe ob julijskem začetku prestopnega roka, so njegovi agenti povedali za ESPN, poročajo tiskovne agencije, med njimi nemška dpa.

Črnogorski center Vučević ostaja član bikov iz Chicaga

Dvaintridesetletni Vučević je v pretekli sezoni severnoameriške košarkarske lige odigral vseh 82 tekem, na katerih je v povprečju dosegal po 17,6 točke, 11 skokov in 3,2 podaje. Učinkovit je bil tudi pri metu iz igre, ko je presegel mejo 50 odstotkov.

V Švici rojeni Vučević, ki ima poleg črnogorskega tudi belgijsko državljanstvo, je član zasedbe iz vetrovnega mesta od leta 2021. Leta 2011 ga je kot 16. izbor v prvem krogu nabora izbrala zasedba Philadelphia 76ers, ki ga je že naslednje leto poslala v Orlando Magic, kjer je igral košarko do leta 2021.

"Navdušen sem, da bom svojo pot nadaljeval kot Chicago Bull," je dejal Vučević v sporočilu za ekipo. "Odkar sem prispel v Chicago, so bili vsi v organizaciji moji družini in meni neverjetno naklonjeni ter sem se počutil zelo dobro sprejetega. Motiviran sem bolj kot kdaj koli prej, da kot ekipa dosežemo skupne cilje."

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0