Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 62%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Crvena zvezda premagala Virtus, Panathinaikos na drugo mesto

Košarkarji Crvene zvezde so v 31. krogu evrolige na domačem parketu suvereno premagali Virtus iz Bologne s 94:79. Slovenski reprezentant Mike Tobey je v statistiko vpisal sedem točk, štiri skoke in eno ukradeno žogo. Panathinaikos je doma z 89:81 premagal Barcelono in skočil na drugo mesto na lestvici.

Crvena zvezda premagala Virtus, Panathinaikos na drugo mesto

Crvena zvezda je v drugi četrtini stvari vzela v svoje roke in začela nadzorovati potek dvoboja, ki ga je na koncu suvereno dobila. Za ekipo iz Beograda je to 11. zmaga v tej sezoni ob 20 porazih, trenutno je 16. zasedba evrolige, le pred Asvelom in berlinsko Albo Žige Samarja.

Monaco je doma tesno premagal Valencio z 79:78 in zabeležil 20. letošnjo zmago, s katero je trenutno na četrtem mestu na lestvici. Monačani so odločno dobili prvo četrtino (25:15), nato pa so prednost do konca uspešno zadržali, četudi ne najbolj prepričljivo.

Dvoboj drugouvrščene Barcelone in četrtouvrščenega Panathinaikosa v Atenah so dobili domači košarkarji, ki so s tem prehiteli Monaco in Barcelono ter se povzpeli na drugo mesto za Real (25-6). Vsi trije klubi so v razmerju zmag in porazov izenačeni pri 20-11.

Do 20. zmage bi lahko prišel tudi Fenerbahče, a je na gostovanju pri Milanu tesno izgubil s 76:77 in ostaja pri 19 zmagah, kot tudi petouvrščeni Olympiakos. Maccabi Tel Aviv je na preostali današnji tekmi v gosteh z 89:74 premagal münchenski Bayern.

Na vrhu evrolige je po 31. krogu madridski Real, ki si je s četrtkovo zmago v Beogradu proti Partizanu z 88:76 že tri kroge pred koncem zagotovil prvo mesto po rednem delu. V preostalih četrtkovih tekmah je Anadolu Efes s 85:84 premagal Albo, pri kateri Samar ni dobil priložnosti za igro, Olympiakos z 80:64 Asvel, Žalgiris pa s 94:76 Baskonio.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0