Ljubljana

13°C
Oblačno Humidity: 93%
SREDA
11°C / 22°C
ČETRTEK
11°C / 20°C
PETEK
13°C / 19°C
SOBOTA
11°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 23°C
PONEDELJEK
12°C / 21°C
TOREK
14°C / 19°C

Dallas Mavericks z Dončićem jeseni na ekshibicijo v Madrid

Košarkarji Dallas Mavericks, katerih prvi zvezdnik je Slovenec Luka Dončić, se bodo 10. oktobra 2023 podali na gostovanje v Evropo na mednarodno ekshibicijsko tekmo proti Real Madridu. Tekma bo v dvorani WiZink Center v španski prestolnici, so v klubu potrdili na petkovem dobrodelnem dogodku.

Dallas Mavericks z Dončićem jeseni na ekshibicijo v Madrid

To bo drugič, da bodo Mavericks odpotovali v tujino na predsezonsko tekmo med mandatom Dončića. Oktobra 2018 so na Kitajskem odigrali dve predsezonski tekmi proti Philadelphia 76ers.

Dončić je svojo poklicno kariero začel pri Real Madridu in tam odigral tri izjemne sezone za člansko ekipo (od 2015 do 2018), maja 2018 je z Realom tudi osvojil naslov prvaka v evroligi. Zdaj 24-letni Slovenec pa je bil takrat imenovan za najkoristnejšega igralca (MVP) zaključnega turnirja evrolige.

Prav tako je bil Dončić tudi MVP redne sezone evrolige, s čimer je postal najmlajši igralec, ki je osvojil to nagrado pri 19 letih.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0