Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 63%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Denver Vlatka Čančarja povedel v seriji proti Phoenixu

Ekipa Denver Nuggets je v severnoameriški košarkarski ligi NBA doma premagala Phoenix Suns s 125:107 in v polfinalu zahodnega dela lige povedla z 1:0 v zmagah. Slovenski reprezentant Vlatko Čančar je v dresu zmagovitih gostiteljev igral tri minute, zgrešil vse tri mete iz igre ter ujel eno žogo.

Denver Vlatka Čančarja povedel v seriji proti Phoenixu

S 34 točkami je bil Jamal Murray prvi strelec tekme, Srb Nikola Jokić je za zmagovalce dodal 24 točk, 19 skokov in pet podaj ter napovedal možnost, da bi bil lahko še tretjič v nizu izbran za najkoristnejšega igralca lige (MVP). Šesterica domačih igralcev je v statistiko vpisala dvomestno število točk, Denver je dvoboj je v trojkah dobil s 16:7, skok pa s 49:38. Na drugi strani je bil v napadu najboljši zvezdnik Kevin Durant z 29 točkami, imel je še 14 skokov.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0