Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 62%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Dragićev soigralec bo izpustil začetek sezone v NBA

Slovenski košarkarski reprezentant Goran Dragić bo v novi sezoni severnoameriške lige NBA igral za ekipo Chicago Bulls. Kot kaže, pa bo ta sezono morala začeti brez branilca Lonza Balla, ki je prestal artroskopijo na levem kolenu in ga čaka od štiri do šest tednov počitka, je sporočila ekipa.

Dragićev soigralec bo izpustil začetek sezone v NBA

Štiriindvajsetletnik je nazadnje igral januarja, nato pa si je poškodoval meniskus in so takrat dolžino okrevanja ocenili na šest do osem tednov. Toda bolečina ni pojemala in je zato izpustil tudi zadnje mesece prejšnje sezone.

Nekdanji drugi izbor na naboru leta 2017 je v prejšnji sezoni beležil svoje najboljše strelske številke, med drugim je za tri točke metal 42,3-odstotno, pri čemer je v povprečju dosegal po 13 točk, 5,4 skoka in 5,1 podaje na tekmo. Veljal je tudi za enega boljših branilcev pri obrambnih nalogah z 1,8 ukradene žoge na tekmo.

Biki bodo sezono začeli 19. oktobra proti ekipi Miami Heat, Ball, ki vstopa v svoje drugo leto 80 milijonov evrov vredne štiriletne pogodbe, pa se bo po napovedih vrnil novembra, piše nemška tiskovna agencija dpa.

 

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0