Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 62%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Embiid bo po operaciji pavziral vsaj en mesec

Trenutno najkoristnejši igralec lige NBA Joel Embiid bo po operaciji kolena odsoten s košarkarskih parketov najmanj štiri tedne, je sporočil njegov klub Philadelphia 76-ers.

Embiid bo po operaciji pavziral vsaj en mesec

Embiid je moral pod nož zaradi poškodbe lateralnega meniskusa v levem kolenu. Izpustil je pet od zadnjih šestih tekem Philadelphie - zadnjo je igrala danes proti Dallasu, ki je slavil 118:102, posledično pa je ekipa brez njega izgubila štiri od zadnjih petih tekem.

Embiid ima v tej sezoni povprečje 35,3 točke, 11,3 skoke, 5,7 podaje in 1,8 blokade na tekmo, igral pa je zgolj na 34 od 49 tekem Philadelphie. Po novih pravilih lige NBA mora igralec za nagrado MVP odigrati vsaj 65 tekem rednega dela.

V enem mesecu bo Embiid izpustil še vsaj enajst tekem, manjkal pa bo tudi na tekmi All Star 18. februarja v Indianapolisu.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0