Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 60%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

ESPN: Rezultati Dončićeve magnetne resonance čisti

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se bo lahko kmalu vrnil na igrišča v severnoameriški ligi NBA, je na Twitterju sporočil dobro obveščeni novinar medijske hiše ESPN Adrian Wojnarowski. Rezultati magnetne resonance stegenske mišice 24-letnega Ljubljančana so bili namreč čisti.

ESPN: Rezultati Dončićeve magnetne resonance čisti

 Zvezdnik Dallas Mavericks je imel že nekaj časa težave s stegensko mišico, v zadnjih dveh zaporednih dvobojih pa je vidno šepal. Prvi obračun proti Phoenix Suns je še končal, drugega pa je proti New Orleans Pelicans zaradi bolečin sklenil predčasno v tretji četrtini.

Wojnarowski je dodal, da se bo po informacijah virov blizu teksaške franšize Dončić na igrišča vrnil, takoj ko bo bolečina v mišici popustila.

Dallas v tesni zahodni konferenci trenutno zaseda osmo mesto z razmerjem zmag in porazov 33-32. Prvih šest mest ob koncu rednega dela sezone pelje neposredno v končnico, za preostali dve mesti pa se bodo pomerile ekipe od sedmega do desetega mesta.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0