Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 61%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Goran Dragić bo 30. junija proti Hrvaški odigral poslovilno tekmo

Kapetan zlate reprezentance z evropskega prvenstva 2017 Goran Dragić bo 30. junija odigral poslovilno tekmo za slovensko izbrano vrsto. Novico je Dragić sporočil po premieri dokumentarnega filma 2017 v Stožicah, uradno pa jo bo KZS potrdila v ponedeljek, ko bo selektor Aleksander Sekulić objavil spisek reprezentance za tekmi s Hrvaško in Švedsko.

Goran Dragić bo 30. junija proti Hrvaški odigral poslovilno tekmo

Goran Dragić je zadnjo tekmo za Slovenijo odigral 2017 v finalu evropskega prvenstva v Istanbulu, kjer je Slovenija osvojila zlato medaljo, on pa je bil okronan za najkoristnejšega igralca eurobasketa.

Goran Dragić je po premieri filma 2017 v Stožicah novinarjem sporočil, da so ga Luka Dončić, Rašo Nesterović in njegov brat Zoran dolgo časa prepričevali, da bi še zadnjič oblekel dres slovenske reprezentance in se tako pred domačimi gledalci poslovil od izbrane vrste, za katero je odigral 79 uradnih tekem - več od njega jih ima le Jaka Lakovič (86) - in dosegel 924 točk. Več jih je zbral zgolj Teoman Alibegović (990).

Goran Dragić je ob tem dejal, da bo odigral samo eno tekmo v tretjem kvalifikacijskem ciklusu za svetovno prvenstvo 2023, in sicer 30. junija v Stožicah proti Hrvaški. Slovenijo nato 3. julija čaka še gostovanje na Švedskem.

Slovenija je v kvalifikacijah za SP 2023 odigrala štiri tekme. Uvodni dve proti Hrvaški in Švedski je dobila, februarja letos pa je doživela dva nepričakovana poraza proti Finski.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0