Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 68%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Izjave po košarkarski tekmi Slovenija - Črna gora

Izjave po prijateljski košarkarski tekmi Slovenija - Črna gora (70:52).

Izjave po košarkarski tekmi Slovenija - Črna gora

Aleksander Sekulić, selektor Slovenije: "Tekma je bila na nek način zanimiva. Nepričakovan padec smo imeli v tretji četrtini. Sicer ne vem zakaj. Malo smo zakomplicirali z napadom in namesto, da smo to reševali z dobro obrambo, smo želeli rešiti z divjanjem v napadu in ni bilo prave povezanosti. Veseli pa me, da smo znali priti ven iz te črne luknje. Predvsem, da smo z veliko mero borbenosti in potrpežljivostjo v napadu znali obrniti tekmo na ta način, kot se je končala."

Gregor Hrovat: "Prvi polčas smo nekoliko slabše odigrali, predvsem v obrambi. Premehko smo stopili. Je pa res, da smo to v drugem polčasu veliko bolj popravili in na koncu zasluženo zmagali. Dogovor med polčasom je bil, da moramo priti na igrišče drugačni. Večja odgovornost v obrambi, bolj agresivni in to smo pokazali. Najmlajši so to začeli, mi pa smo nadaljevali."

Žiga Samar: "Mlajši igralci se poznamo že iz mlajših kategorij. Skupaj smo igrali, skupaj smo rasli. Tako da je bilo res lepo igrat s fanti, s katerimi smo že od mladega zelo dobri prijatelji. K tistemu, ki pride žoga, tisti mora prevzeti odgovornost in na tej tekmi sem bil to jaz. Naslednjič bo to morda kdo drug. Bil sem v najboljši poziciji, zato sem jo tudi prevzel."

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0