Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 68%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Jezerniki v NBA izgubili še drugo tekmo proti zlatim zrnom

Košarkarji Denver Nuggets so zmagovalci tudi druge tekme finala zahodne konference proti Los Angeles Lakers, ki so se znašli v zelo slabem položaju v boju za naslov prvaka severnoameriške lige NBA. Denver, katerega član je tudi Slovenec Vlatko Čančar, je pred selitvijo v Los Angeles zmagal s 108:103 in v boju na štiri zmage vodi z 2:0.

Jezerniki v NBA izgubili še drugo tekmo proti zlatim zrnom

Jezerniki, zbrani okrog superzvezdnika LeBrona Jamesa, so v zadnji četrtini popustili, nato pa popolnoma izgubili nadzor nad igro.

"Šlo je za disciplino in potrebne prilagoditve," je dejal igralec Nuggets Jamal Murray, ki je v prvih treh četrtinah dosegel le 14 točk, na koncu pa prispeval 37 točk.

Blestel je tudi Nikola Jokić, ki je dosegel 23 točk in ob tem zbral še 17 skokov ter ekipi pomagal tudi z 12 asistencami.

Pri kalifornijski zasedbi sta James in Austin Reaves dosegla po 22 točk, Rui Hachimura 21.

James je še naprej izgubljal posest proti koncu tekme, prav tako nobeden od njegovih poskusov za tri točke ni šel skozi obroč.

Zgolj Reaves je imel v vrsti Los Angelesa spodobno kvoto pri trojkah (5-9), sicer pa je pri gostih le osem od 30 metov za tri točke končalo v košu. Na drugi strani so Nuggets dosegli 14 trojk in se tudi zato vrnili v igro po 11 točkah zaostanka.

"Zdaj je na nas, da svoje delo opravimo doma. Zdaj šteje le tretja tekma," je dejal trener jezernikov Darvin Ham.

Slovenski košarkar Čančar tudi tokrat ni zaigral za Denver v dvorani Ball Centra.

V finalu vzhodne konference košarkarji Miami Heat vodijo z 1:0 v zmagah proti Boston Celtics.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0