Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 66%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Krka podaljšala s Stergarjem in Škedljem

Slovenski košarkarski prvoligaš Krka iz Novega mesta je podaljšal sodelovanje z Miho Škedljem in Leonom Stergarjem, so sporočili iz kluba, ki bo v prihodnji sezoni spet igrala tudi v ligi Aba.

Krka podaljšala s Stergarjem in Škedljem

"Že pred lansko sezono smo opozarjali na Miho in Leona, ki sta bila potrpežljiva, delavna in marljiva, predvsem pa sta izkoristila vse, kar jima je ponudil trener Gašper Okorn. V minuli sezoni sta oba naredila velik korak naprej. Verjamem, da bosta v novi sezoni pomembna člena naše članske ekipe," je ob podpisu pogodbe povedal direktor kluba Jure Balažić.

Triindvajsetletni Stergar, ki v višino merili 193 cm, je košarkarsko pot začel v Krškem, od leta 2018 pa je član Krke. V minuli sezoni je po dobrih igrah pri Krki dobil vabilo v člansko reprezentanco, za katero je tudi debitiral. V prejšnji sezoni je v državnem prvenstvu dosegal 12,1 točke, 4,5 skoka in dve podaji na tekmo, v ligi Aba pa po 9,2 točke, 3,3 skoka in 1,7 podaje.

"Vesel, ker smo se s Krko dogovorili za nadaljnje sodelovanje. Komaj čakam novo sezono in izzive v ligi Aba," je dejal Stergar.

Štiriindvajsetletni in 203 centimetre visoki Škedelj pa že od mlajših selekcij nosi dres Krke. V minuli sezoni lige Aba 2 je na tekmo 9,1 točke dodal 5,9 skoka in eno podajo. V domači ligi je imel podobno statistiko - 9,3 točke, 6,1 skoka in 1,3 podaje na obračun.

"Veselim se nadaljevanja sodelovanja in vseh novih priložnosti. Lanska sezona je bila zelo uspešna, verjamem, da bo tako tudi v sezoni, ki nas čaka. S trenerjem in klubom smo v minuli sezoni stkali dobre vezi. Vesel sem, ker verjamejo vame. Komaj čakam, da se vrnem na igrišče in spoznam novo ekipo," je povedal Škedelj.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0