Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 68%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Krka stoodstotna na prvem turnirju lige Aba 2

Košarkarji Krke so bili uspešni tudi na drugi tekmi prvega turnirja lige Aba v Zlatiborju. Po prepričljivi uvodni zmagi proti Sparsu iz Bosne in Hercegovine so danes v zadnji četrtini strli odpor Sloge in slavili s 73:67 (20:14, 39:43, 59:56).

Krka stoodstotna na prvem turnirju lige Aba 2

Krka je drugi polčas dobila za deset točk, zadnjih deset minut s 14:11, in imela pet igralcev z dvomestnim številom točk. Leon Stergar je dosegel 14 točk, po enajst so jih prispevali Rok Stipčević, Jan Špan in Jurij Macura, deset pa Radosav Spasojević.

Danes ob 18. uri bodo nastopili še košarkarji Helios Suns, ki so v prvem krogu premagali Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur. Gorenjci so prvi turnir sezone sklenili v sredo s porazom proti Pelister Bitoli.

Prvi del lige Aba bo tudi letos potekal po turnirskem sistemu, najboljših osem ekip po trinajstih tekmah pa se bo pomerilo v izločilnih bojih. Naslednji turnir bo novembra v Sarajevu.

 

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0