Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 62%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

LeBron James: Luka je moj najljubši igralec

Eden največjih košarkarskih zvezdnikov v severnoameriški ligi NBA LeBron James je v pogovoru za portal Stats Perform News slovenskega košarkarskega virtuoza Luko Dončića v dresu Dallasa imenoval za svojega najljubšega igralca v kategoriji do 25 let.

LeBron James: Luka je moj najljubši igralec

Dončiću so po izjemnih predstavah komplimente namenili že številni nekdanji in zdajšnji zvezdniki najmočnejše košarkarske lige na svetu, zadnji v nizu je "kralj James".

"LUKA. On je moj najljubši (sic) igralec!!", je na Twitterju zapisal 37-letni James, sicer štirikratni prvak lige NBA (dvakrat je slavil z Miamijem, po enkrat pa z ekipama iz Clevelanda in Los Angelesa), ko so mu na omenjenem portalu zastavili vprašanje o njegovem najljubšem košarkarju v ligi NBA v kategoriji do 25 let.

Zasedba iz Teksasa se je v tej sezoni prebila v finale zahodne konference, največ zaslug za to pa ima prav 23-letni Ljubljančan. V nedavni polfinalni seriji proti Phoenixu je v povprečju dosegel 32,6 točke, 9,9 skoka in 7,0 podaj na tekmo, v letošnji končnici pa je na vseh desetih tekmah proti Utahu in Phoenixu v povprečju dosegel 31,5 točke, 6,6 podaje in 10,1 skoka na tekmo.

Dallas se bo v finalu zahodne konference pomeril z ekipo Golden State. Prva tekma bo v noči na četrtek v San Franciscu.

Finalista vzhodne konferenca sta Boston in Miami.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0