Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 68%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Luka Dončić izbran v začetno peterko zahoda za tekmo All Star

Zvezdnik košarkarske ekipe Dallas Mavericks Luka Dončić je bil ponoči že petič po vrsti izbran v ekipo zahoda za tekmo All Star severnoameriške lige NBA, ki bo 18. februarja v Indianapolisu. Že četrtič pa je bil izbran tudi v prvo peterko, poroča Dallas Morning News.

Luka Dončić izbran v začetno peterko zahoda za tekmo All Star

Dončić je dobil največ glasov navijačev med branilci zahodne konference NBA, pri glasovanju novinarjev pa je bil drugi za košarkarjem Oklahome City Thunder Shaijem Gilgeous-Alexandrom.

V letošnji sezoni je Dončić s povprečjem 33,6 točke na tekmo drugi v ligi NBA, s povprečjem 9,3 podaje na tekmo pa tretji.

"Ko sem bil otrok, sem si vedno želel gledati tekmo All Star, vendar mi starši niso dovolili, ker je bila tekma nekje ob treh zjutraj," je v četrtek za televizijo TNT v Atlanti pred sobotno tekmo (1.00) Dallasa proti domači ekipi Hawks dejal Dončić.

Štiriindvajsetletni Dončić se je sedaj pridružil LeBronu Jamesu, Kobeju Bryantu, Shaquillu O'Nealu, Isiahu Thomasu in Anthonyju Davisu na seznamu igralcev NBA, ki so se pred svojim 25. letom uspeli petkrat uvrstiti na tekmo All Star.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0