Ljubljana

20°C
Oblačno Humidity: 62%
PONEDELJEK
10°C / 23°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
12°C / 21°C
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
9°C / 13°C
SOBOTA
7°C / 22°C
NEDELJA
10°C / 17°C

Maodo Lo zaradi poškodbe izpušča začetek evroligaške sezone

Nemški košarkar in član reprezentance, ki je osvojila naslov svetovnih prvakov, Maodo Lo, bo zaradi poškodbe stegenske mišice izpustil vsaj prve štiri uvodne kroge evrolige, je danes na uradni spletni strani sporočil njegov klub Olimpia iz Milana.

Maodo Lo zaradi poškodbe izpušča začetek evroligaške sezone

Tridesetletni Lo se je poškodoval na nedeljski tekmi italijanskega prvenstva proti Trevisu. Kot so objavili na spletni strani milanskega kolektiva, si je svetovni prvak z Nemčijo poškodoval stegensko mišico leve noge in bo odsoten najmanj tri tedne.

Izkušeni organizator igre bo zagotovo izpustil tekme prvih štirih krogov evrolige proti Fenerbahčeju in Realu v gosteh ter Maccabiju in Olympiakosu doma.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0