Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 47%
30°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Mike Tobey ni več član Crvene zvezde

Košarkarski klub Crvena zvezda je sporočil, da slovenski reprezentant Mike Tobey ni več njihov član, saj se mu je iztekla enoletna pogodba.

Mike Tobey ni več član Crvene zvezde

V sporočilu za javnost je Crvena zvezda zapisala, da se mu zahvaljuje za predstave v minuli sezoni ter mu želi vse dobro v nadaljevanju kariere.

Tobey, ki se s slovensko reprezentanco v Zrečah pripravlja na olimpijski kvalifikacijski turnir, je s Crveno zvezdo osvojil tri naslove, pokalno in državno prvenstvo Srbije ter ligo Aba.

Tobey je imel v regionalnem tekmovanju povprečje 8,8 točke in 5,1 skok v 16,5 minute, v evroligi pa 3,7 točke in 2,3 skoke v slabih enajstih minutah na parketu.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0