Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 45%
31°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Nikola Jokić na seznamu Srbije za OI v Parizu

Selektor košarkarske reprezentance Srbije Svetislav Pešić je objavil seznam igralcev za nastop na olimpijskih igrah v Srbiji, na njem pa je tudi najkoristnejši igralec lige NBA Nikola Jokić, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

Nikola Jokić na seznamu Srbije za OI v Parizu

Na seznamu je 16 igralcev - Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac in Uroš Plavšić.

Srbska izbrana vrsta se bo zbrala 24. junija, v pripravah pa bo odigrala šest prijateljskih tekem. Uvodni dve proti Nizozemski in Turčija bosta za zaprtimi vrati, 12. julija bo igrala s Francijo v Lyonu, na turnirju v Abu Dabiju se bo merila z Avstralijo in ZDA, 21. julija pa jo v Beogradu čaka še Japonska.

Srbija bo na OI v Lillu igrala v skupini z ZDA, Južnim Sudanom in zmagovalcem kvalifikacijskega turnirja v Portoriku.

Kako delamo?

Novice, ki jih ustvarja ADRIA INFO morajo biti objektivne in nepristranske. Kar objavimo, mora biti resnično in verodostojno. Pri izrednih novicah je lahko težko potrditi vsa dejstva, zato vam bomo povedali, kar vemo – in česa ne vemo.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0