Ljubljana

Oblačno Humidity: 83%
15°C
PETEK
6°C / 23°C
SOBOTA
9°C / 23°C
NEDELJA
12°C / 23°C
PONEDELJEK
13°C / 27°C
TOREK
14°C / 29°C
SREDA
15°C / 30°C
ČETRTEK
17°C / 32°C

Vrhničanom prva polfinalna tekma v futsalu

Siliko Vrhnika je povedel v zmagah z 1:0 v polfinalu 1. slovenske futsal lige.

Vrhničanom prva polfinalna tekma v futsalu

Varovanci trenerja Mileta Simeunoviča so premagali KMN Meteorplast Šic bar z 2:0. Zmagovalca je odločil prvi strelec lige Jure Suban, ki je dosegel oba gola.

Polfinalna serija se nadaljuje prihodnji teden. V petek bo prva tekma med ekipama Dobovec in KMN Bronx Škofije, ki tvorita drugi polfinalni par.

V finale bosta napredovali ekipi, ki bosta prvi zbrali po tri zmage.

V prvem polčasu so pri priložnostih prednjačili gosti, ki so kar trikrat zadeli okvir vrat, izkazal pa se je tudi domači vratar Nejc Berzelak.

Drugi del so nekoliko podjetneje začeli domačini. V 23. minuti je okvir vrat stresel Max Vesel, pred tem je poizkušal Uroš Đurić. V 26. minuti se je še tretjič tresel okvir vrat gostov, za mir v vrstah ekipe iz Ljutomera pa je poskrbel Alen Ruis, ki je žogo odbil izpred svojega gola.

V 30. minuti, šlo je za akcijo po akumuliranem prekršku, je Alen Ruis s svojim močnim strelom zatresel okvir vrat Silika, rezultat pa se ni spremenil. Sledili sta dve minuti odmora, potem pa usodna 32. minuta. Po prodoru je Vesel pred golom našel Subana, ki je spretno spravil žogo v gol. Veselje domačinov se še ni poleglo, ko so že bili spet na nogah. Suban je po prodoru po levem boku še v drugo zadel in zapečatil usodo gostujoče zasedbe.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0