Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 46%
31°C
NEDELJA
14°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 25°C
SREDA
14°C / 23°C
ČETRTEK
15°C / 29°C
PETEK
17°C / 31°C
SOBOTA
18°C / 33°C

Matić ponovno v Kranju, tokrat v dvojni vlogi

Na praznični dan so iz kranjskega orlovega gnezda sporočili, da se v klub v dvojni vlogi vrača Darijan Matić. Slednji bo novi trener mladinskega moštva ter pomočnik članskemu trenerju Toniju Golemu.

Darijan Matić skupaj s športnim direktorjem kluba Markom Budanovićem ter svojim pomočnikom Jasminom Kaltakom
Darijan Matić skupaj s športnim direktorjem kluba Markom Budanovićem ter svojim pomočnikom Jasminom Kaltakom

Kot so zapisali na klubski spletni strani, v klubu v teh dneh, zaključujejo kadrovsko shemo trenerjev za prihodnjo sezono. Športnemu direktorju Marku Budanoviću je uspelo v svoje vrste privabiti trenerje z znanjem in izkušnjami, ki so sicer v aktualni sezoni večinoma delovali v drugih slovenskih in tujih klubih. Prvi obraz nove sezone je torej Darijan Matić, ki bo poleg delovanja kot pomoč glavnega trenerja pri članskem moštvu, samostojno vodil moštvo U19.

Kot nogometaš je Matić igral za Triglav, Koper, Olimpijo, Domžale, Interblock, Muro, v tujini pa je nosil dres SV Egg, Krivbas Krivi Rog, Bnei Sakhnin, Rapid Bucaresti, Šinik Jaroslavelj. Med letoma 2006 in 2012 je odigral deset tekem za slovensko reprezentanco. Kot trener ali pomočnik trenerja je deloval v Šenčurju, Olimpiji, Krškem, Celju in FC Sheriff.

»Sodelovanje s Triglavom mi veliko pomeni, saj sem tukaj preživel lepa leta že kot igralec in kot trener. Predvsem na trenersko obdobje, ko sem vodil U17, me vežejo zelo lepi spomini, saj smo zelo kvalitetno delali, kar se danes pozna. Trije igralci takratne ekipe so zdaj člani prvoligaških klubov oziroma že uspešno nastopajo v Prvi ligi Telemach,« je dejal Matić za klubsko spletno stran. Na vprašanje kako ocenjuje ekipo, ki jo prevzema pa je odgovoril: »Mislim, da bo drugo leto mladinska ekipa zelo dobra in konkurenčna za vrh lestvice ... Moja želja je, da bi vsi igralci ostali, saj bodo ti igralci drugo leto gradili okostje ekipe in pa da bi se vrnili nekateri igralci iz Kranja oziroma Gorenjske, ki so trenutno v drugih klubih v Ljubljani in okolici. Želim si čim večje število ambicioznih igralcev, saj menim, da je Triglav prava iztočnica za njihov razvoj in da jim kot domačim fantom lahko ponudi največ. Upam, da bodo to prepoznali.«

V Triglavu so s pripravami na novo sezono pohiteli, saj so že pred dnevi na svojih družbenih omrežjih predstavili trenerski štab mladinske nogometne šole za prihodnjo sezono.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0