Ljubljana

Oblačno Humidity: 83%
14°C
PETEK
6°C / 23°C
SOBOTA
9°C / 23°C
NEDELJA
12°C / 23°C
PONEDELJEK
13°C / 27°C
TOREK
14°C / 29°C
SREDA
15°C / 30°C
ČETRTEK
17°C / 32°C

Gorenjska banka in NK Olimpija z nogometnimi žogami otrokom Mladinskega doma Malči Beličeve

V okviru projekta Žoge vsem zmajčkom so predstavniki Gorenjske banke in NK Olimpija tokrat obiskali Mladinski dom Malči Beličeve.

Gorenjska banka in NK Olimpija z nogometnimi žogami otrokom Mladinskega doma Malči Beličeve

Otrokom so predali finančno donacijo in nogometne žoge. V največji tovrstni nogometni akciji v Sloveniji, ki se je začela spomladi, bodo otrokom podarili kar 10.000 nogometnih žog, so sporočili iz banke.

V. d. ravnateljice Mladinskega doma Malči Beličeve Tatjana Pleško Zalar se je predstavnikom NK Olimpije in Gorenjske banke zahvalila za obisk ter športni program. Otroci so se razveselili prejetih nogometnih žog in donacije, ki bo namenjena pokritju stroškov zaključnega izleta varovancev doma.

Predstavnica odnosov z javnostmi NK Olimpije Eva Ocvirk je dejala, da želijo s projektom otroke in mlade spodbuditi h gibanju ter komunicirati načela poštene igre, spodbujanja in spoštovanja.

Član uprave Gorenjske banke Marko Filipčič se je zahvalil za topel sprejem in prijetno druženje z mladostniki. Žoge vsem zmajčkom je po njegovih besedah ena pomembnejših aktivnosti programa družbene odgovornosti Gorenjske banke.

Med prejemniki 10.000 nogometnih žog bodo poleg nogometnih klubov, šol in vrtcev tudi otroci s posebnimi potrebami ter otroci iz socialno ogroženih okolij.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0