Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 61%
28°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Maribor prekinil pogodbo z Rafiujem, še štirje odhodi

Nogometni klub Maribor so po koncu pogodb zapustili štirje igralci, z Nigerijcem Ishaqom Rafiujem pa so vijoličasti prekinili pogodbo, je klub v četrtek sporočil na spletni strani.

Foto: Grega Wernig/NK Maribor spletišče
Foto: Grega Wernig/NK Maribor spletišče

"Ishaq Rafiu ni več član Maribora. Pogodba, ki je bila veljavna do 31. maja 2025, je prekinjena. Z igralci, ki se jim iztekajo pogodbe ob koncu letošnje sezone, ne bodo sklenjeni novi dogovori. Aleks Pihler, Nemanja Mitrović, Itsuki Urata in Marko Zalokar prav tako zapuščajo Ljudski vrt," je v izjavi za klubsko spletno stran dejal športni direktor Marko Šuler.

"Obstaja možnost še za kakšen odhod. Z igralci, ki so imeli v prejšnji sezoni manjšo minutažo, smo se že in se še bomo pogovorili o nadaljnjem statusu," je še dodal Šuler.

Mariborčani se bodo zbrali 9. junija, prvi trening pa opravili dan kasneje. Teden dni zatem se bodo podali na priprave v Moravske Toplice, takrat pa naj bi bila znana že dokončna podoba ekipe, je pristavil Šuler.

"Predvidoma štiri ali pet igralcev bomo dodali ekipi, ki že zdaj zelo dobro deluje na igrišču. Šest igralcev v idealni enajsterici sezone je dokaz, da imamo dobro izhodišče in da smo postavili uspešne temelje," je še o novih igralcih dejal športni direktor Maribora.

Vijoličaste prvi evropski dvoboj čaka 11. julija v kvalifikacijah za evropsko ligo. Pot bodo začeli v prvem krogu, v katerem bodo nosilci.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0