Ljubljana

12°C
Nekaj oblačnosti Humidity: 94%
ČETRTEK
11°C / 23°C
PETEK
11°C / 23°C
SOBOTA
12°C / 22°C
NEDELJA
13°C / 20°C
PONEDELJEK
11°C / 22°C
TOREK
12°C / 24°C
SREDA
13°C / 22°C

Messi bo z Argentino igral na Kitajskem

apetan argentinske nogometne reprezentance Lionel Messi bo svetovne prvake vodil na prijateljski tekmi proti Avstraliji, ki jo bosta reprezentanci odigrali 15. junija v Pekingu. Reprezentanci se bosta pomerili prvič po mundialu v Katarju, kjer so gavči po zadetku Messija z 2:1 izločili kenguruje in na koncu osvojili naslov prvaka.

Messi bo z Argentino igral na Kitajskem

"Lionel Messi bo 15. junija vodil argentinsko nogometno reprezentanco na prijateljski tekmi proti Avstraliji v Pekingu," je na kitajski različici Twitterja, Weiboju objavili na argentinski ambasadi.

Izvršni direktor avstralske nogometne zveze James Johnson je dejal, da bo igranje na Kitajskem še okrepilo vezi med državama po letih težavnih odnosov.

"Nogomet je resnično globalna igra in vabilo Avstraliji, da na Kitajskem odigra tekmo proti prvi reprezentanci sveta, bo gotovo našima državama odprlo dodatne priložnosti za sodelovanje tako na nogometnem igrišču kot zunaj njega," je rekel Johnson.

"Minilo je 15 let, odkar je naša reprezentanca igrala na Kitajskem, in resnično smo navdušeni, da se vračamo na tekmo z Argentino na prenovljenem stadionu v Pekingu," je dodal.

Mednarodni šport se je šele začel vračati na Kitajsko, potem ko je Peking konec lanskega leta nenadoma opustil stroge omejitve proti koronavirusu.

Tudi vodstvo argentinske reprezentance je novico potrdilo in dodalo, da bo 19. junija Argentina v okviru poletne azijske turneje 19. junija v Džakarti odigrala še tekmo proti Indoneziji.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani