Ljubljana

Oblačno Humidity: 61%
29°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Sadilek po padcu s kolesom ostal brez EP

Potem ko so konec tedna selektorji vseh reprezentanc, udeleženk bližjega nogometnega evropskega prvenstva v Nemčiji, morali oddati sezname 26 igralcev, so se s prvo odpovedjo srečali v češki izbrani vrsti. Ostali so brez vezista Michala Sadileka, ki se je poškodoval med pripravami, ko je padel s kolesa, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Sadilek po padcu s kolesom ostal brez EP

Kot so sporočili iz Češke nogometne zveze, se je Sadilek poškodoval v pripravljalnem taboru češke reprezentance v Schladmingu. Med regeneracijskim kolesarjenjem je padel in si poškodoval nogo, zaradi globoke raztrganine mečne mišice pa bo moral izpustiti EP.

"To je za nas hud udarec, Michal je eden naših najbolj izkušenih igralcev. Želimo mu hitro okrevanje, nismo pa se še odločili, ali bomo namesto njega vpoklicali koga drugega," je dejal trener Češke Ivan Hašek.

Sadilek je za Češko zbral 24 nastopov, dosegel en gol, bil pa je tudi eden od sedmerice igralcev, ki je igrala na prejšnjem EP pred tremi leti.

Image
Image

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0