Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 45%
30°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

V sezoni 2025 za Ducati Marc Marquez in Francesco Bagnaia

Moštvo Ducatija v sezoni 2025 napoveduje naskok na naslov prvaka v seriji motoGP. Danes je tovarniško ekipo okrepil osemkratni španski svetovni prvak Marc Marquez. V ekipi iz Borgo Panigaleja so novico potrdili in sporočili, da so s Špancem podpisali dveletno pogodbo.

V sezoni 2025 za Ducati Marc Marquez in Francesco Bagnaia

Za Ducati vozi tudi aktualni prvak Italijan Francesco Bagnaia, začasno pa bo ekipo po prihodu Marqueza zapustil drugi Italijan Enea Bastianini.

V skupnem seštevku letošnjega letošnjega tekmovanja je Marquez po sedmih dirkah s 136 točkami na tretjem mestu skupnega seštevka, na novi motor pa bo dobro navajen, saj vozi za ekipo Gresini Racing, ki prav tako uporablja Ducatijeve motorje. Na zadnji dirki v Mugellu je bil drugi v sprintu in četrti na glavni dirki.

V vodstvu je Španec Jorge Martin (Prima Pramac Racing) s 171 točkami, ta pa bo prihodnje leto dirkal za Aprilio. Drugi je Bagnaia s 153 točkami.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0