Ljubljana

Slab dež Humidity: 67%
27°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Amra Pandžić se vrača v Krim Mercator

Slovenska rokometna reprezentančna vratarka Amra Pandžić se po večletnem igranju v tujini vrača v Ljubljano h Krimu Mercatorju. Svojo člansko rokometno pot je začela prav pri Krimu, ekipi pa se bo ponovno pridružila za prihajajočo sezono, so sporočili iz kluba.

Amra Pandžić se vrača v Krim Mercator

Pandžić je v sezoni 2007/08 nastopala v državnih članskih tekmovanjih v dresu Krima in se prvič preizkusila tudi pod evropskimi žarometi, ko je 27. oktobra 2007 debitirala na gostovanju pri Sävehofu.

Po uspešnem začetku pri ljubljanskem kolektivu se je v sezoni 2010/11 pridružila francoskemu prvoligašu Cergy-Pontoise Handball 95. Kljub prekinitvi aktivne športne poti zaradi študija matematike, se je Ljubljančanka po treh letih vrnila na rokometna igrišča in oblekla dres Žalca.

Že naslednjo sezono je ponovno zaigrala za Krim Mercator, kjer je vztrajala do zadnjega dela sezone 2018/19. Tega je zaključila v Franciji pri Brestu.

Med letoma 2019 in 2021 je bila ena od 14 Slovenk, ki so v državnem dresu zbrale več kot sto nastopov, in članica turškega Kostamonuja Belediyesija, s katerim je eno sezono nastopala v ligi prvakinj, drugo pa v evropski ligi. Zadnja leta je preživela pri romunski ekipi CS Minaur Baia Mare, od koder se bo 34-letnica znova vrnila v domovino.

Poleg Barbare Arenhart in Maje Vojnovič, ki prav tako brani barve slovenske reprezentance, bo Pandžić predstavljala močan vratarski trio krimovk v naslednji sezoni.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0