Ljubljana

7°C
Oblačno Humidity: 61%
SOBOTA
3°C / 11°C
NEDELJA
1°C / 12°C
PONEDELJEK
0°C / 10°C
TOREK
2°C / 7°C
SREDA
2°C / 13°C
ČETRTEK
4°C / 13°C
PETEK
6°C / 11°C

LL Grosist Slovan - Trimo Trebnje 32:39 (18:23)

Rokometaši trebanjskega Trima so v zadnjem krogu lige NLB v gosteh premagali LL Grosist Slovan z 39:32 (23:18).

LL Grosist Slovan - Trimo Trebnje 32:39 (18:23)

Trebanjska ekipa je bila poldrugi mesec pred koncem sezone 2022/23 v resnih kombinacijah za premierna naslova državnega in pokalnega prvaka. Izbrancem slovenskega selektorja in dolenskega rokometnega velikana Uroša Zormana se na odločilnih tekmah za naslov državnega prvaka proti Celjanom in Velenjčanom ni izšlo. Osvojili so tretje mesto, spodletelo pa jim je tudi v pokalnem tekmovanju, kjer so jih v četrtfinalu presenetili Ormožani.

Ljubljanska ekipa je v tej sezoni prikazala toplo-hladne predstave. Najboljše je "prihranila" za zaključek sezone, ko si je pod vodstvom nekdanjega selektorja Borisa Denića, ki se je sredi sezone vrnil na Kodeljevo, zagotovila obstanek v ligi NLB.

Zadnji ligaški obračun na Kodeljevem se je končal z zmago papirnatih favoritov iz Trebnjega. Ti so temelje za zmago postavili v končnici drugega polčasa, nato pa zanesljivo držali prednost štirih do osmih golov.

Pri Trebanjcih je Jan Jurečič dosegel enajst, pri Ljubljančanih pa Žiga Stopar šest golov.

* Dvorana Kodeljevo, gledalcev 245, sodnika: Zupan in Kikel.
* LL Grosist Slovan: Selakovič, Krbavčić, Čaušević 2, Soršak 4, Serdinšek Ekart, Jakše 2, Tufegdžić 4 (1), Lipovac 3, Perić 1, Stopar 6, Pirnat 2, Šebalj 4 (1), Sanković 4.
* Trimo Trebnje: Grčo, Čudić, Slatinek Jovičič 4, Horvat 6, Didovič 3, Jurečič 11 (6), Pipp 1, Kotar 2, Miklavec 6, Redek, Grbić 1, Glavaš, Krešić 4, Ćorsović 1.
* Sedemmetrovke: LL Grosist Slovan 3 (2), Trimo Trebnje 9 (6).
* Izključitve: LL Grosist Slovan 8, Trimo Trebnje 10 minut.
* Rdeči karton: Kotar (34.).

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0