Ljubljana

6°C
Mist Humidity: 93%
PETEK
6°C / 12°C
SOBOTA
4°C / 10°C
NEDELJA
6°C / 10°C
PONEDELJEK
5°C / 12°C
TOREK
6°C / 12°C
SREDA
5°C / 9°C
ČETRTEK
2°C / 11°C

Pajt iz Gorenja k Slovanu

Slovenski desnokrilni igralec Kenan Pajt in rokometni klub Gorenje Velenje sta sporazumno prekinila pogodbo, je na spletni strani sporočila velenjska zasedba. Pajt bo januarja kariero nadaljeval pri LL Grosistu Slovanu.

Pajt iz Gorenja k Slovanu

Šestindvajsetletni Pajt je prve rokometne korake napravil prav pri Gorenju, prvič pa je članski dres kluba oblekel v sezoni 2016/17. Kasneje je tri sezone kot posojen rokometaš branil barve Slovenj Gradca in se pred začetkom tekmovalnega obdobja 2020/21 vrnil med ose.

V tem času je z Velenjčani osvojil naslov državnih, pokalnih prvakov in superpokalnih prvakov Slovenije. V črno-rumenem dresu je Pajt zbral 133 nastopov in dosegel 440 zadetkov.

"Z Velenjem smo se na mojo pobudo odločili za sporazumno prekinitev pogodbe. Začutil sem, da je čas, da zamenjam okolje. V Velenju sem preživel tri lepe sezone, kjer sem se razvil tako na igralskem kot na osebnem področju. Vesel in ponosen sem, da smo v tem času z ekipo osvojili vse tri pomembne lovorike," je v izjavi za klub dejal 26-letnik.

Gorenje na lestvici lige NLB z 19 točkami po 11 tekmah zaseda drugo mesto za Trimom iz Trebnjega (20 točk), Slovan pa je na predzadnjem 13. mestu s tremi osvojenimi točkami po 11 odigranih tekmah.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0