Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 66%
27°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Rokometaši Kopra so doma igrali neodločeno z novomeško Krko

Krka je tekmo začela s četrtega mesta na lestvici in 32 točkami, Koper pa je bil sedmi s petimi točkami zaostanka. Obenem so imeli Celjani na tretjem mestu prav tako prednost petih točk pred Novomeščani. Po neodločenem izidu na Primorskem je Krka ostala četrta, sedmi pa Koper.

Rokometaši Kopra so doma igrali neodločeno z novomeško Krko

Po dokaj izenačenem prvem polčasu sta na odmor ekipi odšli z razliko treh golov, v prednosti so bili gostitelji. Novomeščani so v drugem delu vztrajno zmanjševali razliko in v 54. minuti je Vojislav Vukić znižal na 25:26. Andraž Makuc je najprej iz sedmih metrov minuto pozneje poskrbel za 27:25, v naslednji je z novim golom razliko ponovno povišal na dva gola (28:26), s sedemmetrovke pa dve minuti pred koncem na 29:27.

Z dvema zaporednima zadetkoma, uspešna sta bila Tilen Kukman in Marko Nikolić, je Krka v predzadnji minuti izenačila na 29:29. Tak izid je bil še pol minute pred koncem, nato so gostje z osebno napako v napadu zapravili priložnost za zmago in Krka je imela deset sekund za zadnji napad. Pred zadnjim zgrešenim metom na tekmi so si sodniki v razburljivi končnici tudi nekajkrat pogledali posnetke akcij, oba trenerja sta vzela tudi minuti odmora, na koncu pa sta se ekipi razšli z neodločenim izidom.

* Arena Bonifika, gledalcev 600, sodnika Pukšič in Satler.
* Koper: Jelovčan, Đurica, Morato, Poklar 3 (1), Konjevič 3, Bekrić 4, Moljk 3, Beganović, Stojanović, Muminović, Zugan 2, Makuc 12 (7), Kete 1, Breznikar 1, Bratkovič.
* Krka: Rauh, Brajer, Blaževič), Bradeško 2, Majstorović, Rašo 2, Ščuka 2, Vukić 9, Rašo 3, Zajc, Nikolić 2, Kukman 3 (2), Matko 1, Derganc, Horvat 5.
* Sedemmetrovke: Koper 9 (8), Krka 4 (2).
* Izključitve: Koper 8, Krka 8 minut.
* Rdeči karton: /.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0