Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 47%
30°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Rokometaši Ljubljane so premagali Ivančno Gorico s 25:22

Rokometaši Ljubljane so se z zmago poslovili od lige NLB. Zaradi krčenja prve lige bodo v naslednji sezoni nastopali v 1. B ligi. Sezono so končali s štirimi zmagami in 22 porazi.

Rokometaši Ljubljane so premagali Ivančno Gorico s 25:22

Ivančna Gorica je zasedla deseto mesto; v 26 nastopih je zabeležila osem zmag, tri neodločene izide in petnajst porazov ter se tako izognila dodatni kvalifikacijski tekmi za obstanek.

Tekma je bila vseskozi izenačena in napeta, domači pa so v ključnih zadnjih minutah pokazali več zbranosti in natančnosti. Tri zadetke prednosti je bila hkrati najvišja razlika med ekipama.

Pri domačih je Miha Tomšič dosegel osem zadetkov, pet jih je dodal Žarko Makivić, pri gostih pa je bil najbolj učinkovit Janez Grum s sedmimi goli.

* Športna dvorana Krim, gledalcev 210, sodnika: Hotko, Miklavčič.
* Ljubljana: Lukman 1, Vrbinc, Jaklič 2, Novak 2, Brulec 2, Logar, Mlakar, Nosan, Makivić 5, Kamenicki 2 Lukman 3, Gombač, Gaberc, Tomšič 8 (3).
* Ivančna Gorica: Cirar, Justin 2, Tekavčič 1, Pekeč, Stopar, Klemenčič, Omahen, Kutnar 2, Pirnat, Grum 7, Marojević 3, Bradač, Korošec, Kompare, Košir 3 (2), Glavan.
* Sedemmetrovke: Ljubljana 3 (3), Ivančna Gorica 3 (2).
* Izključitve: Ljubljana 6, Ivančna Gorica 4 minute.
* Rdeči karton: /.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0