Ljubljana

Slab dež Humidity: 67%
27°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Đokoviću v Parizu že opravili operativni poseg na kolenu

Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je davi v Parizu že odšel na operacijo kolena, agencija Tanjug povzema italijanski časnik Gazzetto dello Sport. Đoković si je v osmini finala letošnjega Roland Garrosa v dvoboju z z Argentincem Franciscom Cerundolo poškodoval desni meniskus in odpovedal nastop v četrtfinalu proti Norvežanu Casperju Ruudu.

Đokoviću v Parizu že opravili operativni poseg na kolenu

Srb je takoj po osmini finala napovedal, da bo moral poiskati zdravniško pomoč, po prespani noči in pregledih pa se je odločil za takojšnjo operacijo. Kot še piše Gazzetta dello Sport, bo okrevanje trajalo vsaj tri tedne, kar za Đokovića bržkone pomeni, da bo izpustil tudi nastop v Wimbledonu.

Naslednji veliki izziv za igralca bodo olimpijske igre v Parizu, ki se bodo začele 26. julija. Olimpijski naslov je praktično edini, ki Đokoviću v bogati športni karieri še manjka.

 

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0