Ljubljana

15°C
Jasno Humidity: 79%
PONEDELJEK
10°C / 21°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
10°C / 22°C
ČETRTEK
9°C / 22°C
PETEK
10°C / 25°C
SOBOTA
11°C / 20°C

City remiziral pri Brightonu

City remiziral pri Brightonu

Nogometaši Manchester Cityja, ki so si že pred časom zagotovili naslov angleških prvakov, so na zaostali tekmi 32. kroga angleške lige v Brightonu igrali neodločeno 1:1 in tako tekmo pred koncem prednost pred drugouvrščenim Arsenalom povečali na osem točk.

Brighton si je s točko dokončno zagotovil nastop v evropski ligi, ponosen pa je lahko tudi na dejstvo, da je prekinil niz 12. zaporednih zmag sinje-modrih, ki pa so še na 25. zaporedni tekmi v vseh tekmovanjih ostali neporaženi.

City, ki je igral skoraj v popolni postavi, je proti šestouvrščeni ekipi prvenstva v 25. minuti v vodstvo popeljal Phil Foden, v 38. je s fantastičnim strelom od daleč izenačil Julio Cesar Enciso. Najboljši strelec angleške lige Erling Haaland je v 79. minuti sicer zatresel mrežo (to bi bil 53. gol v sezoni), a je njegov gol po ogledu posnetka sodnik zaradi prekrška norveškega napadalca razveljavil. Norvežan je v prvem polčasu zapravil tudi nekaj priložnosti.

 

PREBOJNIK 01 2023 970 250 pik

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja.

 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@stadion.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@stadion.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

Oglas: