Ljubljana

Oblačno Humidity: 51%
30°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Nogometaši Zenita iz Sankt Peterburga novi ruski prvaki

Nogometaši Zenita iz Sankt Peterburga so postali novi ruski prvaki. V zadnjem krogu prvenstva so doma premagali Rostov z 2:1, vse tri gole pa so dosegli Brazilci. Zenit zavoljo sankcij proti Rusiji zaradi vojaškega napada na Ukrajino ne bo mogel nastopati v ligi prvakov.

Nogometaši Zenita iz Sankt Peterburga novi ruski prvaki

Gostje so povedli v 54. minuti prek Brazilca Ronalda, preobrat pa sta za domače pripravila njegova rojaka Gustavo Mantuan iz enajstmetrovke v 65. in Artur v 85. minuti.

Zenit je prvenstvo zaključil s 57 točkami, eno manj je na drugem mestu zbral Krasnodar, prav tako do 56 točk je prišel tretji Dinamo. Slednji je na gostovanju izgubil z 0:1 prav proti Krasnodarju.

Zenit je naslov osvojil šestič v nizu in si ga priigral desetič ter se s tem izenačil na vrhu po uspehih s Spartakom iz Moskve. Prvi strelec prvenstva je bil Kolumbijec Mateo Cassierra, član Zenita je zabil 21 golov.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0