Ljubljana

15°C
Jasno Humidity: 79%
PONEDELJEK
10°C / 21°C
TOREK
11°C / 23°C
SREDA
10°C / 22°C
ČETRTEK
9°C / 22°C
PETEK
10°C / 25°C
SOBOTA
11°C / 20°C

Uredništvo

Vsebine vam poleg številnih domačih novinarjev in urednikov zagotavljajo še novinarji in reporterji številnih nacionalnih agencij, kot so STA, EPA, ANP, ANSA, APA, EFE, KEYSTON SAD, LUSA, MTI, PAP. 

Komunikacijske poti:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Svoje ideje in predloge lahko pošljete na naslov uredništva. Na isti naslovTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.lahko pošljete tudi pritožbo oziroma prikaz nasprotnih dejstev. 

Če ste v naših medijih opazili objavo, ki prikazuje napačna dejstva nam to prosimo sporočite preko kontaktnega obrazca objavljenega na tej strani ali preko elektronskega naslova.

Vsakomur, ki je bil kakorkoli prizadet v enem izmed naših medijev, ima pravico od odgovornega urednika zahtevati, da brezplačno objavi njegov popravek že objavljenega prispevka.

Vsak ima pravico od odgovornega urednika zahtevati, da brezplačno objavi njegov odgovor na že objavljeno informacijo, v katerem se z dokazljivimi navedbami zanikajo, bistveno popravljajo ali bistveno dopolnjujejo navedbe o dejstvih in podatkih v objavljeni informaciji.

Popravek mora biti objavljen v taki obliki in na takem mestu, da ima njegova objava enako vrednost kot članek ali prispevek, na katerega se nanaša. Kadar se popravek nanaša na dva ali več obvestil, ki so obravnavala isti dogodek oziroma isto osebo in so bila objavljena v različnih medijih istega izdajatelja, se popravek objavi v vseh teh medijih.

Odgovorni urednik mora o zavrnitvi popravka odločiti in prizadetega obvestiti v roku 24 ur po prejemu popravka, ob tem pa mu tudi sporočiti na kakšen način bo objavljen zahtevani popravek oziroma da zavrača objavo.

V primeru težav z uporabo spletne strani nam prosimo pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Vsebine lahko spremljate tudi preko aplikacij za pametne telefone. 

Ime medija: Adria Info
Izdajatelj za območje Slovenije: Smartplace, d.o.o., Glavni trg 17, 4000 Kranj

Zakonska določila in omejitve:
Na območju Slovenije ima pristojnost nad mediji Ministrstvo za kulturo, ki istočasno vodi tudi razvid medijev, ki delujejo na območju Slovenije. Nadzorni organ: Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS, Stegne 7, 1000 Ljubljana.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja.

 

UREDNIŠTVO:
urednistvo@stadion.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@stadion.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

Oglas: