Ljubljana

Oblačno Humidity: 58%
21°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

Vodenje TSmedia bo prevzel Igor Gajster

Vodenje TSmedia bo v četrtek prevzel Igor Gajster, dozdajšnji direktor prodaje v tem podjetju.

Vodenje TSmedia bo prevzel Igor Gajster

Soglasje k njegovemu imenovanju za mandatno obdobje štirih let je na današnji seji podal nadzorni svet Telekoma Slovenije, so po seji sporočil prek spletne strani Ljubljanske borze.

Gajster ima več kot 20 let izkušenj na področju prodaje oglasnega prostora na različnih medijih, tekom celotne kariere je deloval v Skupini Telekom Slovenije, so v sporočilu za javnost zapisali v TSmedia.

Kariero je začel v prodaji oglasnega prostora v takratnem podjetju SiOL, kjer je kasneje prevzel vodenje prodaje ključnim kupcem. Leta 2012 se je kot namestnik direktorice prodaje pridružil novonastali televiziji Planet TV, leta 2019 pa kariero nadaljeval v družbi TSmedia, kjer je bil odgovoren za področje prodaje.

"TSmedia bo še naprej usmerjena v razvoj novih inovativnih digitalnih produktov, s čimer bomo oglaševalcem in ostalim partnerjem tudi v prihodnje zagotavljali napredne storitve in priložnosti za nagovarjanje različnih ciljnih skupin," je ob imenovanju na mesto direktorja poudaril Gajster.

Kot so dodali v podjetju, bo nadaljnji razvoj družbe TSmedia temeljil predvsem na krepitvi spletnega medija Siol.net, zunanjih digitalnih zaslonov, poslovnega imenika Bizi in ciljanega TV-oglaševanja na platformi NEO Telekoma Slovenije.

Gajster bo na položaju nasledil Irmo Gubanec. Gubančevo, sicer članico uprave Telekoma Slovenije, so nadzorniki na položaj imenovali oktobra do imenovanja novega direktorja.

Družbo TSmedia, ki je med drugim lastnica in upravljalka portalov Siol.net, Najdi.si in Bizi.si, v lasti pa ima tudi blagovne znamk Telefonski imenik Slovenije, Zunanji digitalni zasloni, 1188, Dajmedol in AdSolution, je Telekom Slovenija želel prodati in je jeseni 2020 sprožil postopek za prodajo, nato pa maja lani prodajo ustavil.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0