Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 70%
18°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

V CD koncert Nuše Derenda s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija

V Cankarjevem domu v Gallusovi dvorani bo zvečer na sporedu koncert Nuše Derenda s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in gosti. Koncert pripravlja ob 25-letnici samostojnega glasbenega ustvarjanja.

V CD koncert Nuše Derenda s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija


Nuša Derenda je v 25 letih glasbenega ustvarjanja nanizala številne uspešnice, prejela številne nagrade, njen nastop na Evroviziji leta 2001 s skladbo Energy pa po mnenju oboževalcev še vedno velja za enega najboljših, kar jih je ponudila Slovenija.

Za jubilej je pripravila veliki koncert v Cankarjevem domu s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija in gosti. "Nuša si želi, da bi skupaj s svojimi poslušalci praznovala to posebno obletnico ter se jim zahvalila, da so ob njej že toliko let," so zapisali organizatorji.

Leta 2022 izdani skladbi Valček in Jesen napovedujeta novo obdobje pevkinega glasbenega ustvarjanja v sodelovanju z Raayjem in Marjetko Vovk. Skladbi bosta del njenega novega albuma, ki ga napoveduje na svoji spletni strani.

Derenda je leta 2018 razprodala koncert ob 20-letnici glasbenega ustvarjanja, ki je bil prav tako v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0