Ljubljana

Oblačno Humidity: 51%
30°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Navas končal reprezentančno pot

Kostariški vratar Keylor Navas se je pri 37 letih odločil za konec reprezentančne kariere ter tako prekinil namigovanja, da bi lahko igral na prihajajočem južnoameriškem prvenstvu, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

Navas končal reprezentančno pot

Navas je v reprezentančnem dresu debitiral leta 2008, odtlej pa je zbral 114 nastopov in igral na treh svetovnih prvenstvih. Leta 2014 se je v Braziliji s Kostariko prebil do četrtfinala mundiala.

Za izbrano vrsto je zadnjič nastopil letos marca letos na prijateljski tekmi z Argentino, posledično ga ne bo na južnoameriškem prvenstvu, ki bo med 20. junijem in 14. julijem v Združenih državah Amerike.

"To poglavje mojega življenja se približuje koncu, odhajam poln hvaležnosti in z očmi, ki gledajo v prihodnost," je na družbenih omrežjih dejal Navas.

"Občutek je grenko-sladek, težko ga je sprejeti. Ni slovo, videli se še bomo, saj vem, da se bodo naše poti še križale," je dodal.

Navas, ki mu junija letos poteče pogodba s Paris Saint-Germainom, je v zadnji sezoni kot posojen nogometaš igral za angleški Nottingham Forest.

Od leta 2019 je s pariško ekipo osvojil tri naslove prvaka Francije. Pred tem je igral za Real Madrid, s katerim je trikrat osvojil ligo prvakov in en španski naslov prvaka.

Image
Image

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0