Ljubljana

Slab dež Humidity: 68%
26°C
NEDELJA
15°C / 25°C
PONEDELJEK
15°C / 25°C
TOREK
16°C / 26°C
SREDA
14°C / 25°C
ČETRTEK
14°C / 30°C
PETEK
16°C / 31°C
SOBOTA
17°C / 30°C

Zajc ob slovesu iz reprezentance z zahvalo selektorju Keku

Miha Zajc je bil med zadnjo četverico, ki je odpadla s seznama slovenske nogometne reprezentance za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji. V zapisu na Instagramu je obžaloval dejstvo, da ne bo del kadra reprezentance Slovenije za nastop na letošnjem euru. Ob tem pa se je vseeno zahvalil selektorju Matjažu Keku in celotnemu strokovnemu štabu.

Zajc ob slovesu iz reprezentance z zahvalo selektorju Keku

"Zadnjih nekaj dni ni bilo najbolj enostavnih. Ko se zgodijo takšne stvari, mislim, da je najbolje, da si vzame čas, se umiri in z mirno glavo razmisli," je zapisal Zajc.

"Ne glede na zgoraj napisano, to ne pomeni, da se z odločitvijo selektorja strinjam. Sam bi se seveda odločil drugače. Ampak danes sem v vlogi, da se moram sprijazniti s to odločitvijo, prevzeti svoj del odgovornosti ter z dvignjeno glavo oditi naprej," je dodal 29-član Fenerbahčeja.

Zapis je sklenil z besedami: "Ponosen sem, da sem bil del te zgodbe, a moja pot v tem trenutku gre v drugo smer. Verjamem pa, da se bomo še srečali. Iz srca hvala za vse in srečno na evropskem prvenstvu."

Zajc je bil del slovenske reprezentance od leta 2016. Zbral je 39 nastopov in dosegel osem golov v dresu z državnim grbom.

Bil pa je tudi del četverice, ki je s seznama selektorja Keka odpadla zadnja. Pred tekmo proti Bolgariji so slovenski tabor zapustili še Matevž Vidovšek (Olimpija), Žan Zaletel (Viborg) in Luka Zahović (Pogon Szczecin).

Slovenija bo prvo tekmo na prvenstvu odigrala v nedeljo v Stuttgartu, ko se bo pomerila z Dansko. Kekove varovance nato čaka tekma s Srbijo v Münchnu (20. 6.) in za konec skupinskega dela še tekma z Anglijo v Kölnu (25.).

Image
Image

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Poiščite na strani

Vesti

Vse vesti
0