Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 68%
19°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

Po lažni najavi bombe v ljubljanski sodni stavbi ponovno poslujejo

V sodni stavbi v Tavčarjevi ulici v Ljubljani, so nekaj pred 9. uro prejeli anonimni klic, da je v prostorih sodišča podtaknjena bomba.

Po lažni najavi bombe v ljubljanski sodni stavbi ponovno poslujejo

Ob pregledu stavbe so policisti ugotovili, da je šlo za lažno najavo, tako sodišče, ki je bilo nekaj časa zaprto, ponovno posluje, so sporočili na spletni strani sodišča.

Policisti so po anonimnem klicu zaradi nevarnosti, da se v stavbi nahaja nevaren predmet zavarovali in izpraznili prostore ter opravili pregled stavbe. Pri tem sumljivih predmetov niso odkrili. Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in bodo o vseh ugotovljenih okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Sodišče je bilo zaradi izrednega dogodka zaprto za obiskovalce in stranke, zdaj pa znova normalno posluje, so še zapisali na spletni strani sodišča.

V sodni stavbi se je sicer ob 11. uri začelo slovesno odprtje sodnega leta in primopredajo poslov predsednika vrhovnega sodišča.

To je v zadnjem obdobju že četrti izredni dogodek v sodni stavbi. Podobni primeri so se zgodili novembra lani in letos januarja. V vseh primerih se je izkazalo, da gre za lažni preplah, so zapisali na spletni strani ljubljanskega okrožnega sodišča.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0