Ljubljana

Oblačno Humidity: 94%
12°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

Na Jesenicah v petek evakuacijska vaje osnovne šole in vrtca

V petek bo med 9. in 11. uro na Osnovni šoli Koroška Bela in Vrtcu Jesenice - Enota Cilke Zupančič potekala evakuacijska vaja. Namen dogodka je simulacija evakuacije in preizkus pripravljenosti na morebitne izredne razmere.

Na Jesenicah v petek evakuacijska vaje osnovne šole in vrtca

V tem času bodo redarji Medobčinskega inšpektorata in redarstva Jesenice, skupaj s policisti Policijske postaje Jesenice, izvajali občasne popolne cestne zapore na odsekih Ceste talcev, Ceste Ivana Cankarja in Ceste v Rovte na Koroški Beli. Namen teh zapor je omogočiti nemoteno izvedbo vaje, zato so iz Občine Jesenice občanke in občane prosijo, da upoštevajo navodila redarjev in policistov ter se prilagodijo morebitnim začasnim zaporam cest.

S to vajo želijo organizatorji preveriti pripravljenost šole in vrtca na morebitne izredne razmere ter preizkusiti koordinacijo z lokalnimi organi reda in varnosti.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0