Ljubljana

Nekaj oblačnosti Humidity: 64%
19°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
9°C / 21°C
TOREK
12°C / 14°C
SREDA
13°C / 19°C
ČETRTEK
15°C / 17°C
PETEK
10°C / 22°C

Obnova športnega igrišča na Hudinji za izboljšano športno izkušnjo

V Celju so pričeli z obnovo športnega igrišča pri Osnovni šoli Hudinja, ki bo poskrbela za izboljšano športno izkušnjo in večjo varnost vseh uporabnikov tega priljubljenega športnega območja.

Obnova športnega igrišča na Hudinji za izboljšano športno izkušnjo

V okviru obnove bo obnovljena varovalna žična ograja, igralna površina pa bo deležna celovite prenove, vključno z novo označitvijo črt za nogometno in rokometno igrišče. Vrednost investicije znaša 29.000 evrov.

Mestna občina Celje je nedavno že izvedla obnove športnih igrišč na Teharjah in Lavi, hkrati pa je pripravljena na predajo novih vadb za moč na igrišču I. gimnazije v Celju. Te vadbene naprave bodo neprecenljiv dodatek za vse, ki cenijo vadbo za moč.

S temi obnovami športnih in otroških igrišč Mestna občina Celje si prizadeva zagotavljati odlične pogoje za aktivno preživljanje prostega časa ter spodbujati zdrav način življenja med svojimi prebivalci.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0