Ljubljana

Oblačno Humidity: 93%
11°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 17°C
SREDA
14°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 21°C
PETEK
15°C / 17°C

S tretjo fazo zaključujejo izgradnjo vodovoda Petelinjek

Z z zaključno tretjo fazo izgradnje vodovoda Petelinjek Mestna občina Velenje dosega pomemben mejnik v projektu. Ta faza zajema izgradnjo vodovodnega omrežja skupne dolžine 774 metrov. Kot del investicije bodo postavljeni sekundarni cevovodi, priključni vodovodi, tipsko črpališče ter elektro priključek za hidroforno postajo. S tem bo izpolnjena dolgoletna ambicija, da se občanom omogoči zanesljivo oskrbo s kakovostno pitno vodo.

S tretjo fazo zaključujejo izgradnjo vodovoda Petelinjek

V okviru zaključne tretje faze izgradnje vodovoda Petelinjek je načrtovana izgradnja cevovoda 2b, ki se povezuje s cevovodom 2a, ki je bil postavljen v drugi fazi projekta. Cevovod 2b je zasnovan do hidroforne postaje, tipskega črpališča, ki bo izdelano iz PE materiala. Pot cevovoda bo skozi gozd do vrha območja Petelinjek, kjer bodo štirje objekti deležni nove oskrbe s pitno vodo.

Zaključek gradnje je predviden do konca avgusta 2024, pri čemer je vrednost investicije ocenjena na 160.000 evrov brez DDV.

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0