Ljubljana

Oblačno Humidity: 84%
15°C
SOBOTA
9°C / 20°C
NEDELJA
9°C / 21°C
PONEDELJEK
10°C / 22°C
TOREK
13°C / 17°C
SREDA
14°C / 20°C
ČETRTEK
13°C / 21°C
PETEK
15°C / 17°C

V Domžalah sklenili koalicijsko pogodbo

V Domžalah sta svetniški skupini RK – Lista Renate Kosec in Nova Slovenija – Krščanski demokrati podpisali koalicijsko pogodbo za mandatno obdobje 2022–2026.

V Domžalah sklenili koalicijsko pogodbo

S podpisom pogodbe sta obe stranki zavezani k sodelovanju, ki temelji na načelih partnerstva in prevzemanja odgovornosti za upravljanje z občino Domžale. Skupaj si bosta prizadevali za izvedbo projektov različnih obsegov. Mag. Renata Kosec, županja Občine Domžale in predsednica LRK – Liste Renate Kosec je ob podpisu izjavila: »S podpisom koalicijske pogodbe si želimo preseči delitve in usmeriti naše moči v tisto, kar nas združuje, za dobro naših občank in občanov. Zavezali smo se k čim višji ravni kulture političnega dialoga, ki bo temeljil na moči argumentov, brez osebnih diskreditacij in nestrpnosti.«

Koalicijo sestavlja 13 svetnic in svetnikov Liste LRK – Liste Renate Kosec ter svetnica in svetnik stranke NSi, skupaj predstavljajo 15 članov od skupno 31 članov Občinskega sveta Občine Domžale.

Županja mag. Renata Kosec je še dodala: »Ker si znotraj Liste Renate Kosec prizadevamo delovati v dobro vseh občank in občanov, so naša vrata vedno odprta za pobude, predloge ter sodelovanje z drugimi svetniškimi skupinami.«

Stadion.si je spletni portal, namenjen promociji aktivnega načina življenja. Poleg informacij o aktivnem načinu življenja so vam na voljo tudi novice s področja športa, gospodarstva, turizma ter zdravja. 


UREDNIŠTVO:
urednistvo@adriainfo.si

OGLAŠEVANJE:
oglasi@adriainfo.si

Uredništvo:
urednistvo@adriainfo.si

 

Vesti

Vse vesti
0